det här med att alla barn är olika

Katrin Zytomierska har, enligt egen utsago, haft det väldigt lätt med sitt första barn, Ringo, och har hela tiden hävdat att det bara är att Anna Wahlgren:a lite hit och stå på sig dit så får en en “enkel” unge som sover hela natten och gör som en vill.
Då blir jag faktiskt lite, lite, lite glad när hennes nya unge, Rambo, inte alls går med på metoder och regler utan kräver att få sova på sina föräldrar, amma hela nätterna och bli buren jämt.

Jag har hört folk säga sånt trams förr, jag har aldrig trott på det och jag förstår att de som inte tror på det aldrig kommer att tro på det för man tror inte på det förrän man är där själv.

Jag tror att det är viktigt för mammasfären att vi alla morsor (och farsor) verkligen förstår att alla ungar är olika (vissa verkligen heeelt olika) så att vi kan visa mer förståelse och hänsyn.

Nu är det nästan så att jag önskar att Katrin fick uppleva lite patriarkalt förtryck så att hon börjar tro på dess existens och blir en hardcore feminist. Tänk er hennes energi och makt med en fet dos feminism. Aaahhh *njutis*

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.