bloggkalender 18

Berätta om något du är beroende av:

Mörk choklad. Det känns lite som att jag har uppfunnit mörk choklad. När någon annan äter mörk choklad så känner jag mig nöjd, mallig och tillfreds. Det här låter ju rubbat. Kan vara för att när jag började äta mörk choklad, när jag började äta LCHF typ 2007, så kände jag ingen annan som åt mörk choklad. Kan ju ha varit för att jag var 25 år då och 25-åringar äter ju godis. Alla som jag kände då gjorde det i alla fall.
Idag kanske 25-åringar äter mörk choklad?
Är du 25?
Äter du godis eller mörk choklad?

OBS att mörk choklad räknas som livsmedel och inte godis. Har jag läst.

OBS 2 är att den godaste mörka chokladen finns på Lidl och har smak av bränd kola. Caramel heter den. Den är dock så god att jag nog måste klassa den som godis ändå.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.