helt ologiskt och fruktansvärt irriterande

Förra veckan skulle vi till museum of natural history och tog som vanligt C-tåget upp längs med central park. Ett så kallat local train. Det finns även express train som går på samma linje liksom, och mitt på en station så förvandlades mitt tåg till ett expresståg och hette nu A, fast det fick vi som satt på tåget aldrig veta, utan det märkte vi först när vi svischat förbi alla de stationer som vi trodde att vi skulle kunna gå av på. 100 gator längre upp stannade vi äntligen och alla vi på tåget kunde släpa oss upp och ner och ta tåget i motsatt riktning igen. Helt normalt här tydligen. Stört?
Idag var det dags igen. Jag skulle upp till mina nya kompisar Mikaela och Linda och deras kids för fika och eftersom det ösregnar här idag så valde vi tunnelbanan. Står och väntar på C-tåget (ja, det är typ det enda tåget vi åker) och räknar till inte mindre än FYRA E-tåg som passerar på det tracket (spåret?) som C-tåget ska gå från. En polis kommer då fram och undrar vilket tåg jag väntar på. C, säger jag. Det gick precis ett C-tåg förklarar han. Det var bara märkt med E.
Wtf?!?!? Makes sense.

Här kommer en gullig bild på mitt barn:

20130227-121011.jpg

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.