amningshormoner

Undrar en sak om det här med amningshormoner. Lotta har ju ammat som en liten undenärd spädgris dag som natt under ett år nu, så min mens har hållit sig borta och jag antar att jag varit skönt drogad av alla hormoner som det medför. Men så förra veckan ba PANG: mens och nån slags supertröttma. Jag har knappt känt mig trött alls det här året. (Alltså trött som i slutkörd och less ibland, hell yes, men inte sovtrött alls faktiskt). Är det amningshormonerna som börjat klinga av? Ska jag helt plötsligt börja känna av att jag blir väckt mellan 3 och 7 gånger per natt?
Hjälp? Kan man amma mer så man kan tuna in igen?

7 kommentarer på “amningshormoner”

 1. Pernilla skrev:

  Välkommen till verkligheten.

 2. Anastelle skrev:

  Tack 😉

 3. Stephanie skrev:

  Tror det skulle kunna vara som du skriver… Fast när mina hormoner började “klinga av” och jag försökt amma mer så blev det ändå inte som innan.
  Så det går nog liksom inte att styra. Tror det är kroppen som bestämmer.

 4. Elin skrev:

  samma erfarenhet! försökte börja amma mer för att bli drogad glad och pigg igen men funkade inte. nu är inte Eva längre intresserad av tutte! mkt chockerande. lite sena kommentarer av mig, läser alla inlägg i ett streck 🙂

 5. Anastelle skrev:

  Jag sov 30 minuter igår natt men det märktes inte dan efter? Var inte trött? Helt sjukt. Ska alltid amma.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.