bangkok baby!

Trots våldsamheter och oroligheter (inte minst från mamma) drar jag om en ynka timme till flygplatsen för att sätta mig på ett orange flygplan med destination Bangkok och Johanna och Niklas. Bara tre och en halv timme är det dit och det blir mitt första besök i Thailand. Jag ser fram emot att få hänga med vänner, riktiga svenska vänner! Samt att få tjej-hänga, snacka mens och shoppa, herregud jag har inte haft en girl on girl på flera månader nu! Sen äta god mat. Och shoppa mer. Äta. Shoppa. Äta shoppa. Det bästa är att Johanna befunnit sig i Bangkok ända sen augusti för att göra research inför mitt besök. Vi kommer alltså bara pyssla med det absolut bästa som stan har att erbjuda.


Trosor, bikini, en handduk, en klänning plus necessär. Det är allt som får följa med. Har en känsla av att allt tomrum kommer att fyllas under veckan.

2 kommentarer på “bangkok baby!”

 1. Gilla skrev:

  Hoppas du far det fantastiskt! Var radd om dig. Jag har ocksa jattejattesmutsiga fotter. Puss

 2. Emma skrev:

  ok jag har varit sämsta recepttipsaren men här kommer en på min variant av lembasbröd (om du nu sett det receptet på KiF)

  du mixar ner de nötter och frön du råkar ha hemma. jag brukar köra på en mix av /valnötter /mandlar /kokos /linfrön i mån av existens. det ska bli typ mjöl

  blanda i lite husk när du ändå håller på (snälla säg att du tog med det? då kan du göra världens bästa pannkisar också, säg till isf)

  i det blandar du i 2 ägg, 2 msk majo + 1 philadelphia (eller bara majo, eller bara phil beroende på vad du gillar bäst. jag mixar) och 3 dl finriven ost. det blir en gegga men husken får det att klibba ihop sig rätt fort.

  klicka ut på bakplåt (det går att rulla till finare platta ‘tekakor’ typ om du blöter händerna)
  det blir typ 8 st. gräddas varmt i typ 225 C i 12 min kanske..? kolla så färgen är lite som pepparkakor, absolut inte för mörka.

  bästa brödet!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.