beviset för att det här är helvetet på jorden

När det kommer ambulanser med blåljus och sirener på vägarna ser många det som en chans att ta sig fram i dess kölvatten. Och inte bara i kölvattnet – flyttar nån framför ambulansen på sig (mot all förmodan) kan man ge sig fan på att ett gäng bilar kastar sig in i det lediga utrymmet för att försöka tränga sig före.

Man släpper alltså inte fram ambulanser i det här landet.

2 kommentarer på “beviset för att det här är helvetet på jorden”

  1. Tess skrev:

    Halloj!
    Hittade din sköna blogg när jag googlade Malapascua! (jag rör mig ditåt i dagarna)
    Vilken lyckoträff, du kan räkna med att jag återkommer!

  2. ania skrev:

    hallå jag undrar mest hur det gick med bajseriet efter besöket i himlen (=sjukan)!??

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.