ostmaränger

Det här är min senaste matfetisch:

1 äggvita per 1 dl ost. Man kan krydda som man vill, jag har testat med vitlökspulver och chili. Rör ihop ordentligt och klicka ut på bakplåtspapper. Inte för tätt, de smälter ut nämligen. Sen in i ugnen. Cirka 200 grader och ungefär 20 minuter för lite mjukare och lägre temperatur och längre tid för krispigare. Nästa gång ska jag testa med nån stark ostjävel, kanske brännvinsost. Annars tror jag att västerbotten kan bli outstanding.

7 kommentarer på “ostmaränger”

 1. lia skrev:

  det verkar sjukt gott men det lär ju vara döden för den som inte går på diet och äter kolhydrater också?
  men nam vad gott det ser ut

 2. Anastelle skrev:

  jag går inte på diet!!!!!!!!!!!
  sjukt gott.
  ät.
  mums!!

 3. lia skrev:

  ok, inte diet. Check. Vad ska man säga istället? Levnadsfilosofi?
  Jag har gjort en it-lista idag. Du och alla vi känner är med, inklusive jag. På nåt hörn.
  Igår såg jag Oskar med K. Han hade en liten kleinblåmössa på sniskan och hade det inte varit för att den såg väldigt liten och kondomliknande ut på huvudet hade jag tyckte den var fin.
  Puss

 4. Anastelle skrev:

  Levnadsfilosofi låter bättre!! Låter riktigt bra. Ska börja använda. Låter proffsigt också.
  It-lista som i it-personer? Det låter jätteobehagligt. Varför gör du såna listor? Bör jag bli orolig och kidnappa dig till Västerås och tvinga dig att leva där i tre månader?
  Oskar med K låter väldigt utstuderad. Kan inte komma på nåt som skulle få mig att tappa intresset för en kille mer än mössan lite på sned och uppvikt sådär nonchalant.
  Kleinblått däremot…. MMM!!
  Är det här vår nya kommunikationscentral?

 5. lia skrev:

  Ja det är det.
  Kolla listan på min blogg nu.
  Jag klippte mig idag. På No limits spa. Asså det namnet är så inte it. Men det blev asbra! Jag är skitnöjd. Maja hette hon och var sådär gulligt trevlig och pratade med bäbisröst så jag frågade om det var OK att jag satt o läste Elle istället. Hon sa att det var lugnt och för första gången i typ hela mitt liv led jag inte av att frisören ställer hjärndöda frågor om vad man gör på dagarna.
  Och som jag sa, sjukt fint. Första gången nån fattat mig liksom. Hon är numera hovfrisören nummer ett.

 6. bästa LCHF-alternativen, du kommer inte sakna ett skit | Anastelle skrev:

  […] Du älskar chips? Squashchips är skiten. Eller varför inte göra ostkluttar i ugnen och servera med dip? Minst lika gott om inte godare. Eller mina ostmaränger. […]

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.