och på svt sänder de gudstjänst

Jag kände mig stark så gick till affären för att handla ost. Första gången jag är utanför dörren sen i torsdags. Härligt! Förutom att Hemköp var fullt av psykiskt sjuka människor som pratade med korvar och mjölk. Jag hade glömt att dagtid är de utstöttas tid. De som inte har jobb av någon anledning, de som har tid att gå i affärerna klockan 14. De som är sjuka alltså. Nu förstår jag charmen med att jobba 9-5. Allt blir så normalt. Och det är rätt skönt. Tryggt.

4 kommentarer på “och på svt sänder de gudstjänst”

 1. Miss Baglady skrev:

  Ja, man får passa sig så man inte råkar få uppleva de annorlunda:)

 2. Anastelle skrev:

  ELLER HUR!?

 3. lia skrev:

  jag älskar att vara ledig vardagar. det bästa jag vet. att lulla omkring i mataffärer med tanter och hörselapparater. inget kan stressa än tillräckligt.
  men det är ju slut på det nu.
  det goda livet.
  nu är det surkål och träningskort som gäller. fy fan vad trist.

 4. lia skrev:

  än=en

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.