mats rubarth

Jag har alltid älskat Mats Rubarth. För er som inte är fotbollsnördar så kan jag berätta att han spelar i AIK och är fotbollens svarta får. Bohemisk, snygg och musiker. Vet iofs inte hur mycket svart får det är men bara det att han bryr sig om någonting annat än till exempel den här snubben gör att jag tycker att han är annorlunda och faller som en fura. Jag älskar ju fotboll men inte fotbollskillar. Mats är flummmig på planen, springer på sin vänsterkant och gör ofta underverk men ibland får han en att undra om han är blind eller bara dum i huvudet.

För jättemånga år sedan, när jag jobbade på Café Anna på Kungsholmen, brukade Mats komma dit och äta med sin tjej. Flera gånger i veckan. De va så himla söta. När det närmade sig jul tvingade jag Mats att skriva ett julkort till min dåvarande kille, alkot. Det var ett superfint bögkort och Mats ritade hjärtan och skrev en massa gulligt och hade sig. Sen tror jag det tog slut med tjejen och så kom dom inte mer. Och man kan knappast säga att jag känner Mats, även fast jag skulle vilja, men jag addade honom på facebook nyligen, han godkände utan invändningar. Och igår när han fyllde år så låtsades jag att vi är kompisar så jag grattade honom så som jag tror att en fotbollskille blir grattad. Och Mats svarade, tackade för grattet. Jag undrar om han undrar vem jag är. Eller om han kommer ihåg mig men det tror jag verkligen inte. Eller om han bara tror att jag är random blond tjej som han känner. Vad tror ni?

5 kommentarer på “mats rubarth”

 1. Sussie skrev:

  Han tror säkert att du är nån tjej som han satt på någon gång… Han vill ju inte verka otrevlig (och har ju dessutom redan dåligt samvete för att han aldrig ringde dig, trots att han lovade) så han spelar med i spelet…

 2. Anastelle skrev:

  ja men han har ingen aning om att jag är random blond stalker!!

 3. Josephine skrev:

  Ohhh, Mats. Han är fin han, mystisk. I sommars stod han ibland på Debs slussen med en öl i handen. Jag vågade aldrig gå fram. Nästa gäng ska jag göra det. Du är modig som vågade adda honom på fejset.

 4. Bant Didås skrev:

  You have mail110000011000

 5. wille skrev:

  <Rubarth3 han är faann bäst,men jag vet inte om han gick till en annan klubb eller om han slutade med fotboll,vet du?

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.