Söndags-boogie

Jag har varit i Norrland hos Framtiden och hans föräldrar. Det bor en tam skrattmås på deras tomt som heter Mössan. Den är människouppfostrad av Hildur 12 år och när det kommer en annan mås blir den ställd och tyst. Den skrattar aldrig. Jag undrar om den är lycklig. Den kan fånga fisk men sen måste den släpa upp den på stranden och äta den långsamt. Sen sätter den sig på piren igen och beter sig skumt. Mössan.

Själv har jag legat i en stuga med över 100 år på nacken.
—Tur att det regnar idag, då kan vi ligga hela dan! sa Framtiden till sin mamma som nog förstod att han sa fel fast ändå inte. Sen gjorde vi det.

Nu när jag kom hem var det inte roligt, jag har slutat tycka om att komma hem. Ingen åh va skönt-känsla utan usch vad hårt att komma tillbaka till tufft jobb och coola kläder-känsla.

Jag tror jag behöver byta till natur ganska snart.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.