Det kan inte vara meningen

Att man ska jobba 8 timmar om dagen. Jag är helt slut när jag vaknar, helt slut när jag kommer till jobbet, helt slut när det är dags för lunch och helt slut när jag slutar. Sen går jag hem och har jag tur finns det nåt att äta hemma och har hundarna tur orkar jag gå ut med dom. Sen faller jag i dvala, surfar oändligt, tittar på nån serie, äter choklad för att det är det enda som finns och vädrar för att jag svettas så. Och vips är klockan snart 22 och jag måste sova för att få mina åtta timmar så att jag kan gå och jobba i morgon igen, just like I should.

Är det såhär det är?

2 kommentarer på “Det kan inte vara meningen”

  1. VUXEN skrev:

    Sluta beklaga dig och välkommen istället till vuxenlivet. Om du nu stängde av din dator varje kväll du kom hem och slutade surfa istället så skulle du komma in i matchen lättare.
    Jag nyttjar bara internet mellan 9-17, sen vill jag inte se skiten,,

  2. lia skrev:

    Jag tänker att i helgen går vi ut. Om du inte ska hoppa fallskärm såklart. Om du inte ska hoppa så går vi ut. Och vi gör det med bravur. Färgglatt och mycket öl. Så magen sväller och saknaden glöms bort. OK?

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.