Hur kär kan man va…

…undrar Framtiden. “Det har gått fem månader och det enda vi gör är att titta varandra i ögonen och kärlekssucka”. Allt: helt perfekt. Jag kan tillochmed tänka mig att flytta till Norrland med honom. Eller inte ens tillochmed. Jag vill typ. Vart som helst. Jag är klar med springa på stan. Klar med fest, klar med shopping, klar med pulsen. Jag har inget behov av att bli bekräftad av någon eller något annat. Jag vill bara vara med honom, jag är så nöjd så, mer än nöjd så. Spelar igen roll var, han är mitt hem, han är verkligen mitt hem. (Jag som inte trodde jag kunde ha nåt).

Jag har blivit en mycket harmonisk person. Ingenting kan push my buttons. Jag är mitt bästa jag och det är han han han som får mig att våga/vilja/kunna vara det.

Det sa bara pang och han sa “här är ditt liv” och jag säger “TACK”. Det är allt jag drömt om och tusen gånger bättre därtill.

En kommentar på “Hur kär kan man va…”

  1. karin skrev:

    Sa fint, sa fint, sa fint. Grattis till dig!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.