Vikarien – inte så safe

I fredags spelade vi skivor på THE PROM på Debaser medis. 90-talshits. Jag gick eventuellt över gränsen när jag spelade Cotton eye Joe men jag kunde inte låta bli. Sista timmen basade jag och Pelle över en mikrofon inne i stora salen, nån gav oss den, hur kunde nån ge oss den? Vi sjöng, stämsång, rappade, gjorde coola ljud. Allt på fullaste fullaste allvar. Vi trodde vi va asbra? Fattar ni?

prom.jpe

På vägen hem, Pelles tre små fingrar runt min överarm. En sträcka som vanligtvis tar tio minuter tog oss en timme. Vilken biceps du har Anastelle, vilken biceps!

bild-291.jpg

I lördags var jag full på jobbet. Häftigt va?

9 kommentarer på “Vikarien – inte så safe”

 1. Miss Lyckad skrev:

  Ja, Du är Verkligen Häftig…

  Frågan är om Du är Smartare Än jag?

  It´s Me: Miss Lyckad

  http://miss-lyckad.blogspot.com/

  / Miss Lyckad – The Girl Who Knows it All –

 2. mu skrev:

  Jag tycker miss lyckad är sjuk. Vill inte ens titta vad det är för ful blogg.

 3. mu skrev:

  Just det jag frågade dig någon gång länge länge sedan men jag frågar igen. Hur färgar du håret? Och med vilken färg isåfall?

  Mycket tacksam för svar

 4. ... skrev:

  miss lyckad är sjuk..och framförallt verkar hon helt jävla besatt av anastelle..
  let go you sick sucker..och ja, bloggen är megaful..

 5. mu skrev:

  SVARA. det är en order. nej men snälla jag börjar bli desperat efter detta spännande svar!!

 6. anastelle skrev:

  Framtiden vill gärna svara på det, han sköter mitt hår.

 7. mu skrev:

  come on now stell

 8. anastelle skrev:

  okejrå
  jag bleker utväxt och sen sover jag med matrix silverschampo i hela håret direkt efter, kanske varje-varannan månad. krama ur håret, i med schampo, påse på huvudet, risig handduk på kudden, skölj ur på morgonen. blir lite lilalätt i någon/några dagar, men sen vitt och fint.
  Framtiden sköter min blekning och lugg.

 9. mu skrev:

  ÅåÅå tackar tackar

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.