Marta den smarta

Min bekanta Marta läser min blogg berättade han idag. Jag hade ingen aning om det. Tydligen rätt ofta la han till. “Men det är ju bara det där bajsinlägget hela tiden!” sa han. Jag fattade inte. “Jag kommer bara till bajsfilmen hela tiden, har du inte skrivit nåt sen dess?” undrade han. “Har du bookmarkat just det inlägget?” sa jag. Han antog det. Jag förklarade att han kunde klicka på sidhuvudet för att komma till själva huvudsidan. Sen bookmarka om. “Smart.” sa Marta.

Om du läser det här Marta så har du gjort rätt. I en och en halv månads tid har du läst samma inlägg, och tydligen rätt ofta. Vilken värld som öppnas nu va?

Va?

5 kommentarer på “Marta den smarta”

 1. Spader skrev:

  Vill inte va ensam att hänga vid bajsinlägget.
  Dont leave Marta….

 2. kombinatinonslåset skrev:

  men annastelle om du e så oral av dig med bajs o kiss o annan skit….så sök efter klippet 2 girls one cup om du inte redan gjort det….

 3. kombinatinonslåset skrev:

  http://www.flurl.com/item/2girls1cup_Official_Video_u_279710

 4. anastelle skrev:

  den är redan söndersedd

 5. kombinatinonslåset skrev:

  mata inte trollet

  ok

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.