Torsdag 14:12

Nu är vi där. Jag vill ha så mycket mer. Djupare. Jag är så rastlös. Hatar att jag är det. Vill ha allting direkt, vill ha det nu, vill ha det bra, vill tvinga fram. Måste andas, ta det lugnt. Drömmer om Hannes barn, jag älskar Hannes barn, dom kidsen är mina fantasibarn, snygga och smarta, roligast bäst. Har varit på Thaiboxning idag, slog hårt och skrek. Nu, armar som sjögräs men glad slut öm. Jag spillde ut en hel kopp kokande vatten över min fot, det gjorde inget, jag är häftig.

Börjar tröttna lite på granntanten, hon har börjat önska livet ur mig, det räcker med att jag går på gården så sticker hon ut huvudet och skriker. Funderar på om jag ska skjuta med vattenpistol på henne nästa gång. Är det olagligt?

2 kommentarer på “Torsdag 14:12”

  1. mu skrev:

    är du våg eller jungfru?

  2. anastelle skrev:

    skorpion

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.