Mer livsviktigt

Om man nu själv, som jag, tycker att jag är i en relation och gärna är öppen med det, kan jag sätta min status på Fejan till in a relationship men utan with? Vad säger han om det? Borde man fråga först? Ska man först vara i ett relationship och sen with? Ni som har gjort den här resan, vad tycker ni?

3 kommentarer på “Mer livsviktigt”

  1. Pang skrev:

    När man skriver “with” måste den andra godkänna, så det blir ju lite som att fråga chans…Corny, men vaffan..

  2. Sussie skrev:

    Låt det vara ett tag… allt har sin tid. Dessutom en helt oväsentlig grej egentligen. Låt honom ändra först så behöver du inte ens fundera på det.

  3. anastelle skrev:

    haha, ja men jag TÄNKER SÅ MYCKET PÅ DET!! vill ju fronta honom ju, han är så fin. guess I’m in love. men okej, vääänta.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.