Fuckers

Alltså VÄNNER, om jag sms:ar “Jag har tappat rösten…” och sen mitt ärende, inte fan ringer ni väl UPP då? Från och med nu, jag är strikt textuell, jag svarar på sms och msn och mail. Bra tack.

En kommentar på “Fuckers”

  1. Jo skrev:

    Mohahaha jag fick lite dåligt samvete nudå när jag ringde igår o du kraxade fram nåt men sen om jag på att jag inte fått nått sms men kanske har jag fått o sen glömt men hursom kommer jag t dig i e.m och ska snacka tills örona dina ramlar av nu när jag har chansen. klockan är halv åtta på morgonen och jag har morgondaAmp och har lagt till alla leksaker på fejjan jag hittat o nu ska jag dricka mer kaffe och dra i mig en menthol Puss
    ps orkar du färga barret på mig el e du för sick? lite väteperoxidchock kanske gör susen för halsen?

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.