du ska snart bli storasyster

I början av 2015 är det tänkt. Du är mycket peppad på ståbräda till vagnen, jippie! Och på att kanske få börja amma igen, vi tvingades sluta för två månader sedan då det kändes obehagligt i mina gravidtuttar. Vet inte vem som saknar det mest av dig och mig, kanske jag.
Du har börjat fråga vad det är i allt: magen, huset, under jorden. Igår var du väldigt djup och filosoferade om att det kanske fanns ett till barn inuti ditt huvud som kanske också hade ett huvud och en mage osv.
Du älskar ditt waldorf-dagis Solvändan, vi också. Yvla är din favorit. Även i ordet govl blandar du om bokstäverna. Snälla sluta aldrig med det!
Ofta samlas vi för familjekram, men du säger kramfamilj och jag blir lika varm inomhus varje gång.

IMG_8525.JPG

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.