bloggkalender 14

Det finns många bra serier men det här är den jag tyckte mest om:
Helt klart Six feet under. Inget har ännu kommit i närheten av detta master piece till serie. Jag är ju iofs väldigt, väldigt intresserad av döden så en serie om en familj som driver en begravningsbyrå passar såklart mig som handen i handsken. Och så är manus och skådisar helt briljant/briljanta. Har du inte sett så se!

Jag gillar ofta lite sävliga serier och filmer, med scener som går långsamt och där inte så mycket händer. Stämningsscener skulle en kanske säga.

Just nu kollar jag på Orange is The new black, den är rolig. Men jag saknar det existentiella.

Jag älskar älskar älskar också Döden döden döden som går på SVT just nu. En sorglig, stark och vacker programserie där briljanta Anna Lindman undersöker döden väldigt konkret. Vad händer i dödsögonblicket? Hur känns det att dö? Hur går det till när vi kremeras?

Jag tänker mycket på sånt här och ibland gråter jag för att jag ska vara död i en evighet.

20131214-234953.jpgÄlskar dessa karaktärer i Six feet under.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.