bloggkalender 12

En trevlig överraskning:

Det får bli flera. Här kommer mina bästa överraskningar:

Den gången jag hittade en jättevacker kakelugn bakom en vägg i sovrummet i lägenheten på söder som vi bodde i innan vi flyttade till Hammarbyhöjden.

Att min man kom hem i tisdags och hade köpt en ny bil. Den var dyr så jag har lite ångest och tänker att jag inte kommer vilja använda den för att jag vill spara på den. Varför gör jag så med allt?! Sparar det godaste och sen orkar jag inte/det hinner bli gammalt i kylen. Använder inte mina finaste kläder och min dyraste ansiktscreme. Går runt med urgamla urtvättade trosor fast jag har nya fina. Blir galen! Bestämmer nu att den fina, lättkörda och schyssta bilen ska användas mycket. Lagom mycket, vill inte förstöra miljön helt.

Varje år när julmusten dyker upp i affären.

Att robotar både ljuger och skrattar. Läs mer här!!! Lite trevligt men också lite läskigt. Väldigt överraskande.

Att mitt barn visade sig vara en flicka strax efter förlossningen. Vet inte vad det var (kanske att jag så starkt kände att det var en tjej under graviditeten) men det gjorde mig glad. Och det borde ju inte spela någon roll men det gladde mig då och gläder mig än. Trots att jag vid flertalet tillfällen sagt fel när folk frågat och sagt att det är en pojke. What’s up med det btw?

Alla gulliga lappar som Markus brukar (brukade? Det var alldeles för länge sen nu när jag tänker på det) gömma i fickor, matlådor och böcker.

20131213-024716.jpgÖverraskningsresa till Prag när jag fyllde år 2009. Mycket positivt.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.