bloggkalender 10

Det godaste jag ätit:

Jag har aldrig ätit så gott som under mitt år i New york. Jag kommer direkt att tänka på:

Pupu platter på Hurricane club. En plocktallrik med bland annat tonfisktartar och små friterade knyten med jordnötssmör. Godaste jag ätit.

Friterad saltgurka. Konstigt och oväntat gott.

Shake shacks hamburgare. Klassiker!!! Så gott. Åh, måste göra hamburgare. Imorgon. Ja!

The deal closer på The standard hotel. En jätteskål med chokladmousse och grädde som äts med slickepott. Räckte säkert till sex personer men jag och mamma (eller mest jag) lyckades nästan trycka i oss hela. Resten fick en hemlös gravid kvinna på min gata.

En grym smörgås i Williamsburg med honung, banan, jordnötssmör och kanel.

Förra året blev vi bjudna på Thanksgiving-middag hemma hos några amerikaner som så himla amerikanskt och fint bjöd in oss efter att vi träffats en gång och de förstod att vi inte hade tänkt fira. En av dem var kock och middagen var helt amazing. Kommer speciellt ihåg en anklevermousse och såklart själva turkeyn.
Vi blev, såklart, goda vänner med dessa amerikanare sen!

Alla grymma salladsbarer där en fick välja ingredienser själv och så blandades de till av värsta proffsen. Alltid så matiga och goda och billiga!!! Åt jag till lunch nästan varje dag. Kyckling, feta, avocado, bacon och blue cheese-dressing kan inte bli annat än gudomligt.

American pancakes. Ja men de är ju så jävla gott! Med syrup och blåbär. Mm.

Nu måste jag sluta för annars så kan jag inte sova som planerat utan måste gå upp och äta.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.