bloggkalender

En av mina favoritbloggar just nu, hej blekk, har hoppat på nån slags bloggkalender. Så då gör jag också det!!!

Första luckan är: En kort recension av den bästa boken jag läst i år

Jag hinner långt ifrån läsa så mycket som jag gjorde förr nu för tiden. Då kunde jag avverka flera böcker i veckan, nu för tiden några om året. Pga litet barn mest, så kanske kommer bokslukartiden åter när dessa år är slut?

En av de jag böcker jag verkligen sådär slukat under året är Guillous Brobyggarna. Den var så storslagen och härligt detaljerad och spännande och välskriven och bra! Svulstig sådär som filmen Titanic. En stor bok! Har precis påbörjat andra delen av denna lilla bokserie som Jan knåpat ihop – Dandy. Den är okej än så länge men har inte fastnat lika.

Vilken bok tycker du att jag ska läsa här näst?

2 kommentarer på “bloggkalender”

  1. Anjali skrev:

    utvandrarna läser jag nu. så vacker och spännande.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.