dålig humor?

Jag har skrattat så mycket åt inledningen till ett inlägg i Blondinbellas blogg nyligen.

Jag citerar:

Jag har funderat på hur jag ska berätta om förlossningen för er, och jag har kommit fram till att jag skriver ett inlägg först och gör ett videoklipp senare, just för att många som är döva har hört av sig.

Blondinbella blir alltså mejlbombad av döva fans? Det är lite lustigt i sig men väldigt fint att Bella vill inkludera dem.

För att i nästa stund:

Tänkte också att klippet ska få vara lite mer som för detaljerat för er som är intresserade.

Exkludera dem helt genom att berätta att videoklippet, för ickedöva alltså, blir mycket mer detaljerat. För de som är intresserade! Så nu är inte de döva fansen så himla intresserade? Vad mejlar de om då?

Ja, sånt här fnissar jag åt.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.