giftfritt nagellack

Jag har greenwashat myself och gett bort alla mina starkt luktande nagellack till min mor. I USA köpte jag två olika nagellack som är mer eller mindre giftfria, ett av märket Scotch och ett av märket Acquarella. Heeeelt giftfria nagellack finns inte men dessa luktar inte starkt, är vattenbaserade och väldigt mycket hälso- och miljövänligare än de vanliga lacken.

Lacket från Scotch, som ni ser här nöttes bort rätt snabbt, det såg illa ut efter bara några dagar. Nu hängde jag i och för sig en del på beachen dessa dagar men ändå.

Det jag har på tårna nu heter Hot Chocolate och kommer från Acquarella. Och jag skulle gissa på att jag haft det i cirka en månad nu. Och det sitter fortfarande på riktigt bra ju! Anledningen till att jag kom på detta precis just nu är att jag var inne på Bodystore.com alldeles nyss och, som vanligt, kollade jag fyndhörnan och såg då att de hade dessa nagellack – med rabatt! *tipsar*

Puss

20131113-001150.jpg
Ja jag vet, fulaste fötterna i stan, har nästan börjat komma över det dock så inga kommentarer på det tack.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.