flow

Jag har kommit in i ett underbart skede av mitt liv. Jag bara rensar och rensar. Ger bort till bättre behövande, säljer, slänger. Hyllor och skåp (och förrådet, äntligen!!!) blir mer och mer tomma och det är sååååå tillfredsställande.

Just nu är vi hemma alla tre. Min man är pappaledig, jag letar jobb och Lotta är ett litet barn. Det är ganska njutis faktiskt, jag är inte överdrivet stressad av jobbsökandet utan jag chillar och tänker att det löser sig, det gör det alltid för mig. Jag har tid att pyssla med alla grejer jag aldrig hinner annars – utöver att rensa så har jag planterat om blommor (hur pelargonerna ska övervintra väckte en kommentarsstorm på Facebook), lagat trasiga kläder och gått till doktorn med min axel som varit paj i femton (!) år.
Och vi äter mysig lunch à la långkok tillsammans varje dag och tänder ljuuuus. *präktig*

Är det nån som vill ha en fake-Prada-plånka förresten?

20131107-013051.jpg

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.