ajabaja

Jag har blivit som besatt av att undvika miljögifter som kan skada min unge (och mig och då indirekt eventuella syskon). Jag gör det vanliga: undviker plast, parfymer, handlar ekologiskt, dammsuger och köper det mesta begagnat. Plus tusen andra grejer men det kan jag utveckla nån annan gång. Hittade en eminent lista på de 12 värsta gifterna som hotar våra kroppar och hur vi kan undvika dem. Att filtrera sitt dricksvatten verkar till exempel vara en höjdare! Läs mer HÄR.

En kommentar på “ajabaja”

  1. Lia skrev:

    kul med blogg igen!
    Jag har köpt en sån vattenrenare men det är mest för att vattnet har så mycket kalk i sig här i berlin. För det är ju faktiskt en amerikansk artikel, är jag naiv som tror att sverige har mycket bättre vatten än usa?
    Hur som helst är det väldigt spännande med vattenrenaren och det gör att det känns lite lyxigare att dricka vatten. Men man måste köpa nya filter var fjärde vecka enligt instruktionerna och det blir ju hemskt dyrt…

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.