tror du på spöken?

Jag gör. Eller spöken och spöken. Jag tror på att det här flummiga som kallas vår själ, den ansamlingen av energier som vi inte kan förklara, borde kunna knytas an till annan materia. Jag skulle iaf inte säga att det var stört omöjligt. Jag håller det öppet.

//Har precis kommit hem efter två dars konferens på slott

5 kommentarer på “tror du på spöken?”

 1. lia skrev:

  Det Okända hallåååå!

 2. Tant Grön skrev:

  Hej!
  Jag vill inte prata om spöken utan om stulna foton! Har uppmanat dig tidigare att plocka bort ett foto, som jag äger, ur dina LCHF-recept, men ser att du fortfarande har det kvar i din blogg. Du som journalist borde känna till upphovsrätten och vad det innebär.

  Ta bort fotot omgående! Det är mitt, endast mitt och du har inte fått mitt godkännande att använda det, du har inte betalat för det och du riskerar en polisanmälan om du inte tar bort det.

 3. lia skrev:

  men herregud. chilla.

 4. kristina skrev:

  lia om du läser det här, jag saknar din blogg!

 5. Veckorevyns sierska Eva skrev:

  Hej A
  Då måste du surfa in på min blogg för jag har precis gett mig ut på spökjakt och faktiskt fångat en spökröst på band VÄLDIGT TYDLIGT som inte bara säger nåt ord eller otydligt, som kommer publiceras inom kort.Man blir lite konfunderad när man får en så strak upplevelse som vi fick

  kram från eva

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.