(L) hemmamys

Till skillnad från min kollega Malin älskar jag hemmamys, helst varje kväll. Tröttnar aldrig. Verkligen aldrig. Ibland kommer jag ihåg hur det kändes att vara full, att stappla runt ute i höga klackar och röka ett helt paket cigg på bara några timmar. Det kändes… kallt och smutsigt. Tror jag. Vi säger så. Och myser på.

3 kommentarer på “(L) hemmamys”

  1. maria skrev:

    jag vill också ha hemmamys! men för att bli två måste jag fortsätta gå ut, typiskt. jag får ha hemmamys för mig själv:)

  2. Emma skrev:

    Hemmamys är bäst. Ibland glömmer man bort det och längtar ut för alla glorifierar utesvängen så jäkligt. Vad händer då? Jo, man blir för full, röker ett halvt paket cigg, fryser och fattar inte vad fan man håller på med när kärlekarna ligger hemma och snusar i en varm, mjuk o skön säng. Nä fy säger jag bara, heja heja hemmsmys!!!

  3. Annaluna skrev:

    Håller helt och fullt med!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.