öppet brev till andreas carlsson

Snälla du, FÖRSÖK att ligga lågt med du vet vad även om det pockar på. Man kallar inte en 16-åring för läcker som du gjorde nyss med fantastiska Tove i ”Idol”. Helst aldrig, men speciellt inte i tv. Känner lite samma obehag som när du beskriver 17-åriga Hannah Graaf med orden ”med en kropp som kan väcka de döda” i din nysläppta bok.

Lägg av bara. Helst igår. Tror att du kanske kanske kanske kan rädda ditt arsle om du verkligen skärper till dig.

15 kommentarer på “öppet brev till andreas carlsson”

 1. Anna skrev:

  Jag vet! Trodde inte mina öron. Läcker liksom! Äckelgubbe.

 2. Monty Flair skrev:

  Fan vad jag stör mig på detta. Varför skulle det vara fel att finna en 16-åring läcker? Säg att vi inte vet hur gammal en 19 årig tjej är, och vi misstänker att hon är 14. Ska vi då låtsas att hon inte är läcker? Trots att man uppenbarligen tycker det. Varför kan inte jag säga att en 14,15,16-årig tjej är snygg när hon har ett vackert ansikte, har former, en röv, ben, bröst, fantastisk lyster osv osv. VAFAN!? Om jag tycker så varför får jag inte säga det? Är jag ett äckel då?

 3. genuspedagogiskt skrev:

  HÅLLER MED! Så sjukt vidrigt. Tjejerna kommenterades hela tiden för sitt utseende. Även Peter Jidhe fäller en del opassande kommentarer. Boo!

 4. lia skrev:

  och vad är grejen med solglasögonen?

 5. Anastelle skrev:

  Monty: Lyster… hahaha. Ja, du är ett tvättäkta äckel.

 6. Anastelle skrev:

  Lia: Ögoninflammation. När ska du börja hänga med lite?

 7. jdihj skrev:

  alltså han är ju rätt känd i gaykretsar, bara det att han inte har kommit ut. stackars kille

 8. lia skrev:

  ögoninflammation och peddo.
  killen har det inte lätt.

 9. lia skrev:

  men du, jag tror stenhårt på att han kört lite resystalane eller vad det nu heter, och att han nu försöker täcka upp spåren när det är svullet. Har alltid tyckt att han sett weird ut men nu trillade poletten ner. Killen har ju inga rynkor alls.
  Kan du inte köra detektivarbete a la anastelle?

 10. Anastelle skrev:

  nä lia, inte när han vet att han ska sitta i tv hela veckan. det tror jag verkligen inte. och man blir inte rödögd av att fylla i rynkorna runt ögonen.
  bög däremot, det köper jag

 11. emelie skrev:

  men comeon!!!!! Herregud!!! nu får ni ju ge er!

 12. emelie skrev:

  ;);)

 13. Cecilia skrev:

  Håller med!!! Tror ju att ögoninflamationen bara var en cover up för en mindre operation, han har ju ödleögon!

 14. Mupp skrev:

  Jag hoppas verkligen att ni alla som verkar ha ont nånstans är långt över 45 annars kommer ni ha ett lååångt, jobbigt, tråkigt och bittert liv framför er…

 15. Kristina skrev:

  Bry Dig inte om negativa tramsinlägg, Andreas ! De känner Dig inte. Inte heller jag, men jag känner en annan C. rätt väl. Min kusin var (tyvärr lever hon inte idag) också kändis, så om någon VET så är det jag. Lycka till, Andreas !

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.