nu är det krig

Potatisen, denna skitföda, har fått en egen dag. MIN FÖDELSEDAG (26 oktober)!!! Nu tänker jag ta upp kampen på allvar.

4 kommentarer på “nu är det krig”

 1. Karin skrev:

  Jag maste fraga dig lite om din diet, har tankt att sjalv borja namligen. Tyvarr ar jag vegetarian (ater iofs fisk och funderar pa att borja ata lite kott igen) och avskyr agg, hur tror du att det funkar da? Just frukosten kanns knepig. Och en annan fraga, hur staller du dig till quinoa och farro, gryn med hog proteinhalt och lag GI? Kakar du INGA kolhydrater?
  Om det inte vore for att jag bor ihop med en hogforbrannande snubbe som alskar sin pasta/bulkmat sa skulle jag nog ha borjat mkt tidigare, men nu kanns det sa krangligt.

  Bereta for farbror Barbror, snela!

 2. Gilla skrev:

  Hahaha potatismonstret. . . Himla osis för DEJ! 🙂

 3. Anastelle skrev:

  Hej Karin! Jag tror det kan bli ganska enformigt utan ägg och kött men testa! Jag äter mycket fisk, lite kött och massor av ägg. Men ägg finns ju i så många former, kokt, stekt, gratäng, i bak, i omelett osv, du kanske inte ogillar alla varianter?
  Jag äter inga sådana kolhydrater. Äter tunga grönsaker såsom broccoli, blomkål och aubergine och får i mig det jag behöver därifrån. Det funkar utmärkt.
  Min kille har börjat äta mer som jag och har faktiskt lagt på sig avsevärt med muskler utan att röra sig ett jota.
  Lycka till!

 4. Karin skrev:

  Tack for svar! Jo, agg i bakning gar val hyfsat bra, men inte annars. Lite jobbigt det dara..
  Btw – hur staller du dig till frukt? Jag tror jag skulle bli deprimerad om jag inte fick ata det. Annika Dahlqvist eller vad hon nu heter tycker tydligen att frukt ar likvardigt med ‘sockerlosning’. Jag vet inte jag.
  Kul att hora om din kille! Min ar ett spinko sa jag ska beratta det for honom, haha.
  Kram pa sig!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.