behöver er hjälp

Vad ska man ha på sig när man joggar och det är kallt? Ska man ha mössa? Är det bra? Vad för material mot kroppen? Jag kör liksom bara luvtröja och det är kallt först och sen svettigt. Och otympligt.

Puss och tack på förhand

8 kommentarer på “behöver er hjälp”

 1. mu skrev:

  Blir man inte sjuk av att jogga när det är kallt?
  Kan du inte ge alla dina bästa tips ang. jogging? Det skulle vara mycket uppskattat så här i frossartider.

 2. lejnox skrev:

  själv springer jag i tights och vindtät jacka från nike, men det finns prisvärda på h&m också. eller soc som finns på stadium.

  “regeln” är väl egentligen att inte springa i kläder av bomull för de suger bara upp svetten och sen kyler det ner. så satsa på material som “andas”.

 3. Petter skrev:

  Alltid ylle närmast kroppen.

 4. Isabelle skrev:

  Jag springer till löpspåret i jacka, mössa och tröjor, som jag sedan tar av mig då jag är varm och inte behöver det längre när jag väl sätter igång med spårträningen, vet inte hur du tränar men uppvärmning är en jävligt bra grej har jag kommit på i höst.

 5. Annaluna skrev:

  Du kan ju ha pannband? Annars brukar jag ha mössa på mig först, som jag tar av efter en stund. Eller brukar och brukar, har inte joggat i kyla på ett par säsonger…

 6. maria skrev:

  Underställströja och tunn vindjacka. Underställ alltså typ Craft eller nåt annat som transporterar bort svetten. Lite kallt i början men bra sen. Funkar ner till flera minusgrader. Tunn mössa och tunna vantar om det är riktigt kallt. På nederdelen tights. När det blir svinkallt, långkallingar (riktiga underställs, inte bomull) och vindbyxor.

 7. Anastelle skrev:

  Har köpt löparställ/underställ nu. Och har en vindjacka att ha över. Tror det blir super, tack för hjälpen!

 8. lejnox skrev:

  fota gärna outfiten! 🙂

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.