min nya stajl

8 kommentarer på “min nya stajl”

 1. Helen skrev:

  Men herregud människa! Bevara denna bild till barnbarnen, för det lär väl knappast hända igen?

 2. yo skrev:

  ohno

 3. etablera skrev:

  anastelle: reclaim the name.

 4. Karin skrev:

  Jag har forstatt att den har ankan ar hemskt inflytelserik i Sverige just nu? Heh

 5. Karin skrev:

  Sjukt fin hy btw – hur gor du??

 6. lia skrev:

  anastelle et canard quatre mille points

 7. Anastelle skrev:

  Karin: lever som en nunna typ. ingen alkohol, inget nikotin, inget kaffe, inga snabba kolhydrater och träning 4-5 gånger i veckan på det. så blev min hy tiptop! tror iofs mest det var rökningen, mina spruckna blodkärl i ansiktet försvann och lyster kom och hälsade på i stället.

 8. brigitte skrev:

  fi fan va het!!!! du ser ut som hollywödd

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.