mamma i en och en halv timme

Fick ha grannungen, 10 månader, ensam. Vi lekte lite med en fjärrkontroll. Och några nycklar. Sen åt vi lite laxlasagne. Tog på oss lite skor och så, sen drog vi ut på stan. Tyvärr sprang vi på ungens pappa som kom hem lite tidigare än vad jag hade räknat med. Men skickade hem honom och drog vidare ut. Lekte med pinnar och hundar i en hundrastgård. Åt plommon. Drog vagn på roligt sätt. Satte på en sko som trillat av. Tappade aldrig nappen. Lekte mer med nycklar. Skrek för varje flygplan på väg till Bromma. Fick fläckar på beige trenchcoat. Gick hem till pappan och sen kom mamman och sen fick jag värma välling. Ge välling i säng med mysljus och kramar och gos. Välling byttes mot napp och sen lyftes den sovande ungen ner i egen säng. Inte min men väldigt väldigt fin.

4 kommentarer på “mamma i en och en halv timme”

 1. Gilla skrev:

  Vilket svall! Imponerande.

 2. alexandra skrev:

  Fint! Du kommer bli en finfin mamma! En inspiratör, sköning och cooling. Kram Mamma A, vars son nyss fyllt 3.
  PS. Har förlt dig, länge, länge..min första kommentar

 3. Anastelle skrev:

  Gilla: eller huur!! han är känd för sin man.

 4. Anastelle skrev:

  Alexandra: tack!! jag hoppas verkligen jag blir finfin.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.