idag då

Vi har varit i skärgården hela dagen. Gått och klättrat och solat och tittat på båtar och suttit på bryggor och kastat pinnar och druckit cola light och åkt båt. Fab!!!!! På vägen hem, silltallrik med västerbottenost. Sen sprang jag den sedvanliga varannandag-milen och när jag kom hem hade världens, VÄRLDENS, finaste kille, Framtiden ni vet, gjort tacos. Alltså dör vilken fin dag. Perfekt på alla sätt.

Förresten, fan va sjuk Gynning såg ut hos Filip och Fredrik!!! Vad hade hon gjort? Blekt bort ögonbrynen? Blekt hela ansiktet? Bredvid Ranelid såg hon nästan ut som Michael Jackson. Roligt: när hon sa “Ibland ligger jag bara där som ett streck” apropå huruvida hon är bra i sängen eller inte. Vad är det för fråga förresten?? Herregud. *provokativt*

3 kommentarer på “idag då”

  1. Kakan skrev:

    Amen exakt vad jag satt och undrade över: Gynnings skumma mejk, alltså. Hon är ju supersnygg egentligen. Bara inte när hon är med i livesändning från New York, tydligen.

  2. emma skrev:

    härligt!!!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.