saker jag har lärt mig senaste dagarna

Att New York ligger satans högt upp! Har alltid trott att det låg nedanför Washington. Ovanför Florida. Och då har jag liksom varit där. Ungefär lika obildat som att jag trodde Malmö låg på Östkusten tills jag gick i Gymnasiet. Historia och geografi, helt onödiga ämnen enligt mig. Upprepningsämnen.

Att jag blir äcklad av fulla människor. Mer än någonsin. Det är så sjukt osexigt. Onsdagens 2-minutersbesök på Spymlan-invigningen befäste det hela.

Att TGIF betyder thank god it’s friday. Sen fattade jag ju iofs inte förrän förra året att AW betyder after work och inte bara är mina initialer.

Att Depend gör grymma nagellack. Snyggast är det syrénlila no 159 och det så sjukt snygga rosa 164. Go get!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.