en helt vanlig fredag

Den börjar alltid med att jag springer min runda. I dag extra fint, helt tomt och svalt och lite regnigt, och så träffade jag fina Klas Granström (Robinson-Klas) som sprang motsatt runda. Vi jämförde Expressen, där jag jobbar och Klas jobbat, mot Aftonbladet, där Klas jobbar. Kom inte fram till nåt speciellt. Nu har jag stoppat in fisken i ugnen och tagit mig en liten proteindrink. Hur är det med proteinpulver egentligen? Jag får för mig att man blir fet av det. Vem kan? Jag brukar bara dricka proteinpulverdrink med sojamjölk och rått ägg direkt efter träning numer, är rädd.

En kommentar på “en helt vanlig fredag”

  1. Anjali skrev:

    hjärtat. allt med pulver brukar vara livsfarligt. jag tror inte du blir tjock, men mindre smart. det är inte naturligt med proteinpulver i naturen- ät det inte mer. Puss

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.