matthew williamsson

Finns en grej jag gillade i den kollektionen. Och man slapp dessutom rusha för den för brudarna ville helst ha glitterbikinis.

Köpte en likadan till Framtiden. Vi ska ha dom när vi båtar tillsammans i sommar. Varje helg ska vi båta satsar vi på. Behöver bara bli lite varmt!! Nu gärna!! Fast nu NU drar jag och dogsen ut på powerwalk. Sen är det ju som ni alla vet Norges nationaldag. En skitdag som världens bästa morfar valde att dö på. För tio år sen. Min stora sorg. Kommer aldrig över det. Vill att han ska va här ungefär varje dag. Vill att han ska få träffa Framtiden för han var inte särskilt nöjd med min kille som jag hade då när han dog. Fastän han typ försökte i slutet när han nog visste att han inte skulle komma tillbaka. Men den killen lämnade ju mig för Lars-Erik, borde ha lyssnat på morfar, hans gayradar va tydligen on. Han skulle älska Framtiden. Och Framtiden honom. Saknar morfars bus och hyss. Konstant skulle det skojeliskojas och hittas på kul saker. Och sen hade han sån jävla koll. Skaffade dator innan alla andra och höll på och maila och greja tidigt på 90-talet. Och morfar skulle bli så jävla glad om han visste att jag börjat springa! Den mannen sprang en mil om dan hela sitt liv. Tror faniemej jag tar och kutar i stället bara för att hedra karln!

3 kommentarer på “matthew williamsson”

  1. emma k skrev:

    vad är detta för skitdag – min pappa dog också 17 maj! hedrar genom att spisa några jazzplattor.

  2. Jenny skrev:

    jag håller med, en skitdag! min farmor, min bästa kompis, dog den 17 maj, också för tio år sedan! jag ska nog äta banankaka för att hedra henne, farmors recept på banankaka dessutom.

  3. edit skrev:

    rave on suicide

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.