ska träna som angela monroe

Kondition sex gånger vecka. Styrka två. På måndag ska jag träffa en PT. Tror det får bli tre löp/tre spin i veckan. Och sen nåe pass. Där får hon bestämma. PT:n. Börjar med söder runt i kväll. Är ni med mig?

12 kommentarer på “ska träna som angela monroe”

 1. Gittan skrev:

  usch sök hjälp du är ju psykiskt sjuk man blir ju rädd för dig, vad är det du har problem med? Gå till en psykolog som kan hjälpa dig med det du kompenserar för.

 2. Anastelle skrev:

  Gittan, Sandra, Anna, Maria, hur ska du ha det?

 3. Gittan skrev:

  Oj vad impad jag blir du kan jämför ip-adresser! TÖNT!!

 4. Anastelle skrev:

  Haha, ja. Och du är ju sjukt cool som nätmobbar anonymt!

 5. Margret skrev:

  Asså Gittan, FAR OCH FLYG. Anastelle aka Superkroppen rular fett.

 6. julle skrev:

  hej anastelle, har följt din blogg sen typ .. ja, år, jag tror jag är lite förälskad i dig på avstånd. fast nä, inget sexuellt, men du verkar sjukt chill ursäkta uttrycket , och hoppas att pelle presenterar mig för dig någongång.
  lycka till och work that superkröpp.

 7. Anastelle skrev:

  hej julle, tack!! sjukt chill är typ den finaste komplimangen jag fått.

 8. TheManual skrev:

  Mitt inlägg i debatten: kan inte låta bli att förundras över att folk uppenbarligen blir så arga. Jag menar; antingen läser man och gillar, eller så gillar man inte och det enda raka då är väl att sluta läsa… eller?

  *Anastelle; jag har kollat in din blogg typ från dag ett. Jag gillar att du är ‘a holic everything’! Keep up the good work! Jag har din rygg.

  **Gittan, Sandra, Anna, Maria; don’t hate the player, hate the game.

  /TheM

 9. Morr skrev:

  TheM: Ja, precis!

  Gittan-Sandra-Anna-Maria: Backa ditt schizo!

  Anastelle: Pussar!

  Alla: VÅÅÅÅÅÅRRRRR!!! *Ronja-skrik*

 10. Eller skrev:

  Visst är det vår, visst ska man peppa varandra och visst kan A vara aholiceverything om hon känner för det.
  För mig återstår ändå frågan: Har man en blogg bara för att alla ska hålla mä. E det inte roligare med en debatt ibland?
  När det gäller anonymitet har ju A den möjligheten öppen då måste hon väl ha nån’ tanke med det? Det finns fördelar med att kunna lämna anonyma inlägg som går utanför att man oftast bör kunna stå för sina åsikter.

 11. Gittan skrev:

  haha ni är tragiska som smörar för en idiot som addar folk på facebook hej vilt som inte vill ha med henne att göra

 12. Angela Monroe skrev:

  Det låter bra det!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.