pre och post superkroppen, jag förklarar med bilder

Här har jag tillbringat många kvällar och nätter. Fortfarande ett av mina bästa ställen. 35 spänn för en halvliter öl på flaska, utomhusservering året om och en massa prestigelös musik och en massa prestigelöst folk. Sen började jag med det dära Stureplan och då dog alla mina festargener.

Nu ser mitt liv lite annorlunda ut. Festligt fast på ett helt annat sätt. Ölhävningen är utbytt mot armhävningar.

3 kommentarer på “pre och post superkroppen, jag förklarar med bilder”

  1. suss skrev:

    alltså jag ska säga dig att jag tycker du verkar vara råcool och en jäkligt smart ung kvinna. älskar precis det du skriver om ovan: din prestigelöshet. åsså blir jag pepp på träna nu!

  2. bert skrev:

    vad heter stället?! 🙂 🙂

  3. Gilla skrev:

    Bert: Nivå 22, Fridhemsplan. Svenne Banans favvohak, n’est-ce pas Anastelle? 🙂

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.