mina älsklingar

Jag tycker vrålmycket om Katrin Zytomierska. Det verkar jag vara rätt ensam om. Men jag kan inte låta bli och bara älska folk som är helt prestigelösa, oblyga och fördomsfria. Som bara “gör sin grej” som det så trött heter. En annan nybliven älskling som påminner om Katrin är Klas i SVT-dokumentärserien Diplomaterna. Har ni inte sett den än så tycker jag genast att ni ska göra det. Gulligt, upplysande, pinigt och fint på samma gång. Man borde nog enligt alla konstens regler ogilla Klas, men jag bara älskar honom.

4 kommentarer på “mina älsklingar”

 1. anna skrev:

  hatar honom. verkligen. usch!

 2. sara skrev:

  klart man gillar katrin!

 3. Hanna skrev:

  katrin är extra allt och det gör att man älskar henne. för ibland är det bara kul när det är alldeles för mycket och inte bara lite för mycket. hoppas du förstår vad jag menar, haha!

 4. camilla skrev:

  mamma bokar hans resor o han brukar ringa o skryta om hur hans lägenheter o skicka lite gott vin till henne som tack för hjälpen.
  han känns ju som en riktigt dryg en..

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.