jag drömmer mig bort

I helgen ska vi kolla på ett hus. Ett riktigt rött hus med vita knutar och en brygga. Granne finns ett stall och jag googlar och hittar att de har lediga boxar för 500 kronor månaden. Jag fantiserar om en alldeles egen gärna stor och svart och dagliga turer i skogen. Jag längtar efter varm mule och dammigt hö som kittlar i näsan. Efter att få ducka för grangrenar och måtta havre. Dela på en morot och släppa lös i hagen. Det är livet va? Det här med kontor och stan är inte på riktigt. Visst?

2 kommentarer på “jag drömmer mig bort”

  1. sofie skrev:

    nej. det är ljug alltihopa. jag fantiserar om solsken och grönt gräs under fötterna. och en kopp kaffe i handen. för övrigt är din blogg snygg, rolig och alldeles alldeles underbar.

  2. Gegga skrev:

    Blir det tårtkalas i trädgården?

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.