förut hade jag en stalker

Som hette Peter. Inte ens han vill ha mig längre.

Igår såg vi The Wrestler lite senare än alla andra och it made me cry och Randy lockade såklart fram min illa dolda flod av moderskänslor. Men sen förstod jag inte slutet, vad hände på slutet?

6 kommentarer på “förut hade jag en stalker”

 1. ydha skrev:

  jag vet inte!? gillar inte filmer som slutar utan avslut. :/

 2. sara skrev:

  han dog väl? hjärtat vettu

 3. Sussie skrev:

  Han dog. Jag önskade att det inte var så men sedan läste jag en intervju med filmens skapare som sa att han dog. Och han om någon borde väl veta. Otroligt sorglig film. Vet inte vad som är sorgligast, filmen eller Mickeys eget liv. Går nog jämt ut.

 4. peter skrev:

  jag har i alla fall inte dött. och du ligger som skrivbordsunderlägg på min dator och jag kollar på ingetläppstiftpåtändernafilmen varje dag osv osv. det är bara lite mycket i skolan nu. men i sommar hittar jag nog på något fint till dig.

 5. lia skrev:

  du kan fa skriva om mitt liv. jag har drama sa det racker och behover vet du val.
  men da far vi hitta pa nagon pseudonym. Kia? Pia? Mia? anyone will do.
  Borja nu, redan idag: Fia och thaipojken kan den forsta fa heta.
  Go go go.

 6. lia skrev:

  blir over ska det sta. behover? det ar solen och det salta vattnet eller kanske geckoodlorna som spelar mig ett spratt.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.