visst är det magiskt, sa Pelle Tamleht

Jag lyssnar inte så mycket på musik och jag går inte så mycket på konserter. Knappt alls. Har sett Michael Jackson och Roxette och Robbie Williams typ. Ja, såna där stora. Ska se Madonna i sommar och så. Men ikväll såg jag Jonathan Johansson och inte ens Framtidens ölblötta byxa kunde ta ner mig från my high.

2 kommentarer på “visst är det magiskt, sa Pelle Tamleht”

  1. Lia skrev:

    VAVAVAVAVAVA? Ska du ga pa madonna? utan mig??? har ar man borta i nagra dagar…
    Na, antingen fixar du en biljett nu eller sa lovar jag att du kommer fa 72000 vinkande katter, trasiga, leverade till ditt hem.
    Det ar det vart.

  2. You will eat it and you will like it skrev:

    Har varken sett Madonna, han Robbie eller Roxette (Roxette, är inte det b ä s t a bandnamnet efter Europe) men att jag missade Jonathan Johansson förra veckan gjorde ont. Och då jag är långt över 25 och borde egentligen inte fatta inte ett dyft av hans kristna undertoner. Men allt han sjunger och spelar går rakt in i mig. KÖP nu skivan. Eller skivorna förresten.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.