jag försöker spika mitt första minne

Kan inte bestämma mig för om det var när jag åt mitt eget bajs i badkaret (hårda bruna bollar, inte så gott) eller om det var när jag försökte döda min lillebror genom att strypa honom med ett hopprep (knöt rosett och väntade argt/förväntansfullt).

4 kommentarer på “jag försöker spika mitt första minne”

 1. Kajsa Arnoldson skrev:

  Hahahaha!
  Barn är sjuka i huvudet.

 2. isabelle skrev:

  håhå. tänk om man kunde minnas hur det var inuti livmodern. vore obehagligt.

 3. Emma skrev:

  Hahaha fy fan.. Mitt första minne är när jag var inne i världens största (i mina ögon) leksaksaffär i usa och såg världens finaste prinsessballerina-set (seriöst, det var världens finaste, i allas ögon), och så FICK jag det. Jag var väl typ 3-4 och otroligt lycklig. Inget bajs eller mordförsök, tyvärr. Ditt var lite mer juicy, förutom dom hårda bollarna..

 4. Katten Jansson skrev:

  Fan vad bra du är. Jag hoppas du får en massa pengar och berömmelse.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.