stackars linda skugge

Vars man Johan lämnat henne för Sahara Hitnights-Maria. Eller? Tanken slog mig först i dag (och jag mår mycket dåligt av denna sena fördomsfrihet) att det kanske var Linda som var den som dumpade. Och ja, visst var det så säger Linda. Nu tror hon inte på äktenskapet längre, hon tror på sex.

Ursäkta om jag är en vecka efter, men jag har haft fullt upp med Åre, Melodifestivalen och Britneys fitta.

3 kommentarer på “stackars linda skugge”

  1. sanna skrev:

    Wow, det här var ny information för mig.

  2. Anastelle skrev:

    ja linda borde ha promotat sig som dumparen hårdare.

  3. j-rock skrev:

    snubben har ju inte direkt varit den optimala maken för de som tror på trohet inom äktenskapet (vilket ingen av de två kanske har gjort, iofs, det vet ju inte jag).

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.