dagens

Maggan har ju fått en stroke, fruktansvärt. Det värsta är nog att den enligt mig spirande romansen med gifta Daniel da Silva inte kommer att fortgå på bästa sändningstid. Vafan liksom? Snuvad på vårens stora romans.

4 kommentarer på “dagens”

 1. clara skrev:

  Meh e inte han nygift?!
  Dejtade inte du min sambo(polare) som bodde i Skäris förr (Swell)?
  Gjorde inte du intervjun med min kompis som sitter på kåken just nu?
  Ser jag inte ofta dina dogs?
  Du är kändis i mitt liv kan man säga!

 2. Anastelle skrev:

  Ja på alla frågor!!!!!!
  Hur mår Swell? Och S? Swells tjej hade en finfin blogg förut, jag saknar den.
  Hur ofta ser du mina dogs?

 3. clara skrev:

  Swell kommer nog alltid vara Swell. Vi ler i mjugg åt varandra två ggr per år ungefär. Jag gillar den där finska karln och hans familj. Jag saknar också hennes blogg!! Hört rykten om en privat, hemlig… Mer vet jag inte. S mår helt okej och ser det som ofrivillig semester. Och dogsen, sett dem i Sjöstan en gång med en kille, och två ggr på Söder med dig tror jag. På håll. Man kan inte missa dem!

 4. Anastelle skrev:

  Hälsa Swell om du pratar med honom! Och be honom hälsa till sin tjej att hon ska börja blogga igen och meddela sig. Kåken är säkert nyttigt, när jag var yngre sa jag alltid att jag ville sitta i finkan när jag blev stor, för att jag tycker att man borde testa att va frihetsberövad, som en del av sin personliga utveckling eller nåt, haha.
  Du får hälsa och klappa dom eller mig eller min kille nästa gång! Ciao.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.