jag unnar mig

Laxburgare. Mixade lax med ägg och vitlök och panerade i sojamjöl och sesamfrön. Till det hade jag creme fraiche med svart kaviar, tomat och ruccola. Det ser jättegott ut men jag har ingen aning om hur det smakar. Ingenting smakar. Eller luktar. Men The eternal sunshine of the spotless mind var tom bättre än jag kom ihåg den. Fantastisk film. Visste ni förresten att ruccola funnits jättelänge i Sverige under namnet senapskål men att det är först när nåt smartass började kalla den ruccola som den blev “inne”? Stört.

En kommentar på “jag unnar mig”

  1. Challe skrev:

    Ja, och det har även kallats “raketsallad”. kan tänkas att det var i samma veva som “skejt” och “rejv” vedertogs som nån typ av giltiga ord. kan tänkas att det var samma ord-kommitté som tog beslut om samtliga.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.