nyttighetsrekord

Igår bakade jag några jävla frökakor (bara frön och kärnor, inget mjöl eller salt eller skit) som jag käkade med avocado och olivolja imorse. Sjukt gott.

6 kommentarer på “nyttighetsrekord”

 1. Linda Utterheim skrev:

  Oh! Recept?

 2. j skrev:

  hur ORKAR du va så nyttig? serri. beundransvärt. springer du om du ser ett vitt bröd typ? hur började detta? liksom vaknade du en dag ba SHIT nu jävlar. eller? berätta. snela.

 3. Anastelle skrev:

  skulle hellre dö än äta vitt bröd! det hela började med att jag började träna och blev beroende av att ta hand om min kropp. från början var det nog att jag träffade meningen med mitt liv, Framtiden, och blev sugen på ett långt lyckligt liv. ett friskt liv.

  jag blandade en del sesamfrön, en del solroskärnor, en del pumpafrön och två delar linfrön i en bunke. sen fick det stå i kylen med vatten hela dagen tills det blev en tjock gegga. sen bredde jag ut geggan på en plåt (med bakpapper), sen körde jag i 200 grader i en kvart och sen två timmar i 100 grader. man ska öppna luckan ibland också så att fukten slipper ut. sen var det bara att bryta loss kexbitar och köra!!

 4. Ida skrev:

  kolla in http://www.minmusli.nu/
  kanske är nåt för dig.

 5. Anna skrev:

  En fråga ang receptet. Ska det vara hela eller krossade linfrön? Blir det “gegga” om jag använder hela linfrön tro?

 6. Anastelle skrev:

  Det ska va hela! Det blir geggigt och oljigt iaf. Ha i lite salt också men inte för mycket. Hör av dig om hur det gick, kram!!!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.