ni kanske har märkt att jag har slutat skriva

Det betyder att jag har fullt upp med att skriva på jobbet. Jag ger er bilder och så. I kväll är jag även busy med att bränna skivor inför min och Lias spelning på torsdag. Det ska bli så FETT. Jag skulle behöva er hjälp med lite låttips. Det här är vad jag gillar:

The ting tings – Thats not my name
Estelle – American boy
TLC – Aint too proud to beg
Allt med Fannypack och Northern state
Mapei och Kocky

Typ!! Ge mig lite juckvänliga tips. Jag vill att mina höfter mot min vilja ska röra sig fram och tillbak, jag vill att min rumpa ska dallra, jag vill känna mig DOPE DOPE DOPE.

2 kommentarer på “ni kanske har märkt att jag har slutat skriva”

  1. TheManual skrev:

    M.I.A – Paper Planes

  2. P. skrev:

    Sneaky Sound System är min nya örondrog.

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.