namnförslag

Till babykontot: Loke, Tino, Sosso och Tessa.

5 kommentarer på “namnförslag”

 1. julia skrev:

  jag har haft vå boxrar som hette tino och sosso. känner en som har en katt som heter tessa.
  men det e väl inga ..

 2. Anastelle skrev:

  är det djurnamn menar du??

 3. julia skrev:

  eller så är det min familj som gillar att ge djur männskonamn. eller nåt. men dom är ju fina. gott nytt år.

 4. Anastelle skrev:

  Gott nytt år!

 5. P. skrev:

  Mina namn (för dagen) är: Ninja, Devi, Cilja. Tydligen ska jag bara få ett/flera flickebarn. Mitt nyårslöfte: måste bara hitta en karl först så jag kan börja producera detta/dessa flickebarn. Du är så välkommen att låna mina namn om de faller på läppen. För du blir med sannolikhet med barn snabbare än jag kommer hitta en karl osv. Gott nytt o god fortsättning!

Skriv en kommentar, hörru!

You must be logged in to post a comment.